Allmäna villkor

Kan verka stelt och tråkigt men är till för allas bästa:)

  • För att handla hos perljung.se måste du vara 18 år gammal. Är du yngre än 18 krävs målsmans godkännande. I butiken på Kalendegatan 21 är du annars välkommen.
  • Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms.
  • Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.
  • Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Per Ljung förbehåller sig rätten att häva köpet om bedrägeri befaras.
  • Dina kontaktuppgifter kommer endast att ses och behandlas av Per Ljung detta för att vi på ett enkelt sätt ska kunna ta hand om dig på ett bra sätt. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig säljas eller på annat vis spridas till tredje part utan ditt godkännande.
  • Alla varor som saluförs hos Per Ljung är godkända och får marknadsföras i Sverige. Alla varor som saluförs och presenteras i nätbutiken finns inne på lager (om inget annat anges).
  • Lagerstatus uppdateras löpande manuellt, och vi reserverar oss för mindre avvikelser. Om varan ej kan levereras kontaktas kunden direkt via e-mail eller telefon.
Betalningsalternativ

Hos oss kan du betala med kredit-/betalkort.

Väljer du att betala med kort betalar du ingen kortavgift. Vid en eventuell retur görs en återbetalning till det kort som användes vid köpet. Vi tar emot betalningar från VISA och MasterCard. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner Payson för att garantera en snabb och säker betalning. Per Ljung sparar aldrig dina kortuppgifter, all information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL).

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Payson internetbetalningar

Leveranser

Inom Sverige skickar vi alla våra paket med DHL och Posten. Vår ambition är att leverera din vara inom 2-3 arbetsdagar, med reservation för förseningar. Vid över 5 arbetsdagars försening kontaktas du för ny förslagen leveranstid. Vid eventuell försening har du alltid rätt att häva ditt köp.

Alla försändelser aviseras, var därför noggrann med att ange rätt mobilnummer och rätt mailadress. För att hämta ut ditt paket behöver du kollinummer/sändnings-ID samt legitimation. Du kan alltid följa din försändelse genom länken ”Spåra min försändelse” som du får i din orderbekräftelse. Alla paket ligger kvar på utlämningsställena i 14 dagar innan de returneras till oss, läs mer om detta under Outlösta paket.

Returer, byten & reklamationer

Outlösta paket omfattas ej av ångerätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på för närvarande 299 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentköplagen. Detta förutsätter att varan returneras i originalskick, det vill säga oanvänd och med samtliga etiketter och eventuell förpackning bibehållen. Naturligtvis har du rätt att pröva varan. På grund av hygieniska skäl omfattas ej underkläder och örhängen av ångerrätten.

Du betalar själv din returfrakt tillbaka till oss, retursedlar skickas endast ut vid godkända reklamationer. När din retur är administrerad kommer du att få bekräftelse på detta via mail. Administreringen sker vanligtvis 3-5 arbetsdagar efter det att vi mottagit din retur. Har du skickat din retur som ett rekommenderat brev med Posten  eller paket med DHL  kan du själv spåra din retur för att se när vi mottagit den.

Returadress:
Per Ljung Shop
Kalendegatan 21
211 35 Malmö

Har du en fråga till oss?