9056 Escentric Molecules – Molecule 01 30ml

 
 

650.00kr

Bakgrunden till det som skulle bli Escentric Molecules var parfymskaparen Geza Schöns önskan att skapa en doft för dem som egentligen inte tycker om parfym: “En doft som inte doftar”. Geza Schön tog utgångspunkt i doftämnet Iso E Super, en ofta använd parfymingrediens som normalt förekommer i mycket små mängder. Geza Schön valde att gestalta Iso E Super i två versioner: En helt ren, endast innehållande denna enda doftmolekyl. den andra versionen valde han att kombinera Iso E Super med några få utvalda ingredienser.

Dofterna, som kan användas av både kvinnor och män, vann kultstatus. Till den passionerade fanskaran världen över hör bland andra Kate Moss, Madonna, Elton John, David Furnish, Marilyn Manson, Dita Von Teese och Christina Aguilera.

2 in stock

Brand:

Description

Molecule 01 innehåller endast doftämnet Iso E Super. Du känner den som en aura av diskreta, sammetsmjuka tränoter, som i upp till 10 timmar först tonar fram, sedan försvinner för att åter dyka upp igen och igen. Många som bär Molecule 01 upplever att doften har en markant effekt på andra människor; de får ofta kommentarer och komplimanger.

Iso E Super förekommer normalt i en mycket liten dos och ger mer en effekt än en egentlig doft. Den utvecklar sig i kontakt med den varma huden till en säregen, feromonliknande utstrålning.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “9056 Escentric Molecules – Molecule 01 30ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 9056 Category: