Christian Kimber

Manolo.se ägnar en artikel åt den moderna stilikonen och inspiratören Christian Kimber som nyligen lanserade en hemsida.

Den första svenska återförsäljare som tar in Christian Kimbers skor är Per Ljung i Malmö som får in dem efter sommaren. Annars är det endast någon enstaka butik i Sverige som har hans näsdukar för tillfället.

“Vi spår Christian Kimber en lysande framtid även utanför de initierade kretsar där han är mycket välkänd idag. En rolig anekdot kom från Greg som äger butiken No Man Walks Alone i New York. Han bar en näsduk från Christian Kimber på senaste Pitti Uomo och skrev på sin instagram att sällan trodde han att en näsduk kunde ha ett så stort symbolvärde. Det var som en biljett till ett hemligt sällskap. 

Han fick gillande nickar, kommentarer och tummen upp från massor av folk på mässan som kände igen tillverkaren.

Detta kan mycket väl vara början på något stort…”

Länk till Manolos artikel – http://bit.ly/1Dx4zn8

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *